Castanyada 2.020

MALGRAT TOT….BONA CASTANYADA A TOTHOM!

 

Tallers de postres a les llars amb suport per endolcir la tardor!

Les persones usuàries de les Llars amb Suport Corró i Rossinyol, amb el suport de les educadores que realitzen l’atenció directa,  han realitzat un taller culinari per celebrar la Castanyada a la llar amb panellets “d’elaboració pròpia”.

L’elaboració  ha comportat  la cerca prèvia de la recepta, la compra dels productes necessaris i la posterior elaboració d’aquests. El recull de fotografies mostra els diversos passos que hem seguit i que ens han permès compartir unes hores molt disteses.  

Hem passat un matí divertit  i entretingut, i en aquesta època aquests son moments molt valuosos!  A més, unir els esforços i treballar conjuntament ha donat un excel·lent resultat tant visual com pel paladar, i també gratificant a nivell personal ja que ens hem descobert capaços de fer un postre tant deliciós.   

Així que, a pesar de la difícil situació que estem vivint, i que aquest any haguem de celebrar-ho en “petit comitè”, tant les persones usuàries de les llars amb suport de Fundació Lar com tot  l’equip tècnic us desitgem una bona castanyada i molta salut per a  tots i totes!